Bruunshåb-Tapdrup IF - Discgolf

Disc golf

Foreningens navn

Viborg Disc golf
Afdeling under Bruunshåb-Tapdrup IF

Adresse

Vinkelvej 22, 8800 Viborg (Banen ligger på arealet mellem Handelsskolen og Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg)

Kontaktoplysninger

Udvalgsformand: Martin Therkildsen
Tlf: 25392527
Mail: therkildsen.martin@gmail.com

Hjemmeside / sociale medier

www.facebook.com/groups/viborgdiscgolf/
www.bt-if.dk/discgolf

Hvad kan vi tilbyde i vores forening:

Viborg Disc Golf er en afdeling under Bruunshåb-Tapdrup IF, der i 2017 etablerede en disc golfbane i Nordisk Park. I foråret 2018 udvides banen med endnu 5 huller, så de i alt er 18 huller på banen.

Disc Golf går i sin enkelthed ud på, at gennemspille banen med færrest muligt antal kast. Det første kast laves fra tee-stedet. Det næste kast fra det sted discen lander og sådan spiller man videre indtil golfdiscen er i ’hullet’. Hullet er en kurv, der med sine kæder standser discen.
Disc golf kan spilles af alle uanset alder og køn, men spillet er sjovest når banens udfordringer er på et passende niveau. Derfor tilbyder Viborg DiscGolfPark tre niveauer.

”Nordisk Park” er designet som en 6-huller begynderbane, der egner sig godt til første møde med disc golf. ”Søndersø Park” er en 12-hullers bane designet med tre tee-steder til hver kurv. Rød tee er det korte, der retter sig mod nyere spillere. Gul tee er for de let øvede spillere, mens hvid tee er for øvede spillere.
Hvis man ønsker at spille begge baner i sammenhæng, spilles de to første huller i Nordisk Park, hvorefter hele Søndersø park spilles inden de resterende 4 huller i Nordisk Park.

Klubben arrangerer ugentlige træninger, der afholdes på banen om tirsdagen fra 17-19. Nye spillere er altid velkomne til at komme forbi til træningerne om prøve et par uger om disc golf er noget for dem. Træningerne har deltagelse af voksne og børn ned til 12 år.

Med første års medlemskab følger 2 discs, så du efterfølgende selv har udstyr til at benytte banen. Årligt kontingent koster 250 kr. pr. medlem og er gældende for indeværende kalenderår. Klubben har indgået en sponsoraftale med www.discimport.dk, der betyder at medlemmer af klubben kan få 20 % rabat på køb af discs og andet udstyr.

Sidst opdateret: 12.04.2018