Viborg Karate og Kickboxing - Tai Chi

Tai Chi

Foreningens navn

Tai Chi - Viborg Karate og Kickboxing

Adresse

Kontaktoplysninger

Heidi Tordrup
Tlf: 40365509
Mail: Heidi@ButikHeidi.dk

Hjemmeside / sociale medier

http://www.butikheidi.dk/

Hvad kan vi tilbyde i vores forening:

Det er vigtigt at være smidig i sind som i krop – Privat undervisning hjælper dig til at blive begge dele.

Jeg har trænet siden jeg var 15 år og har undervist i ind og udland. Jeg er certificeret niveau 9 af Dan Docherty Som er Director of Practical Tai Chi Chuan international i håndform – sabel – sværd – spyd – Qi Gong og Chinetics.
Jeg tilbyder undervisning til alle aldre – og til alle niveauer.  Mange ønsker træning pga. af fysiske sygdomme – et ønske om mere smidighed – styrke – koncentration.
Privat undervisning er ideel fordi den kan tilpasses dine individuelle behov både tids-, lokations-, og krops-mæssigt. Undervisningen foregår hovedsagligt i Ravnstrup og i Ringkøbing – Ved Fjord og Hav.
Mit liv, mine behandlinger, min undervisning – alt er i sin essens  Shen Tao – der betyder den spirituelle vej/Guds vej. – Lyset og Kærlighedens vej.
Undervisningen tager udgangspunkt i dig og dit behov. Fysisk, mentalt og spirituelt. Du kan få fulgt op på din undervisning når det passer dig. Jeg er fleksibel og tilbyder undervisning i weekender og aftener efter ønske og behov.

Torsdage underviser jeg for Viborg Karate og Kickboxing klub fra 19.00 - 20.00, Vi er meget tit på Keldbækvej 17 hvor vi kan være ude i naturen.

Tai Chi er flydende, rolige, smukke bevægelser, der gør at krop og sind smelter sammen i perfekt harmoni og derved afstresser krop og sjæl.
Øvelserne kan med fordel bruges af enhver, der ønsker større overblik, glæde, energi, overskud og koncentration.
Tai Chi aktiverer din livsenergi og kroppens evne til at helbrede sig selv, hjælper med til at opløse blokeringer, giver indre styrke, ro, smidighed og fremmer livsglæden. Det er bevist at Tai Chi har en gavnlig virkning på gigt, smerter i ryggen, immunsystemet, energiflowet i kroppen og diabetes.
Mentalt får man ekstra energi, overskud og dermed mere glæde i livet, et middel til at være i nuet. Du får en hel række af værktøj til at fremme et fuldt og lykkeligt liv. Denne form kan med fordel bruges til selvudvikling og selvhealing,
Undervisningen er hovedsaglig Tai Chi, men indeholder også Qi Gong – Chinetics – åndedrætsøvelser; elementer fra – yoga – meditation – sanseøvelser og dybde afspænding.
Tai Chi Shen Tao  er udviklet ud fra en dybere holistisk forståelse, med fokus på de 3 nøgle elementer: Livsenergi (chi), Livs væsker (jing) og den spirituelle energi (shen). Shen Tao – betyder den spirituelle vej/Guds vej, i mit hjerte er det Lyset og Kærlighedens vej.
Undervisningen er for alle niveauer og for alle aldre, f.eks. kan Tai Chi med fordel bruges af skoleelever til at få mere indre ro og fokus, handicappede, ældre til at opnå et bedre og længere liv og til forretningsfolk til at få et middel til at blive i nuet og til at blive stress kvit. Da træningen giver mere fokus, ro og balance får man også en større dybde i de sportsgrene man i forvejen dyrker. 
Tai Chi er for alle aldre, og kan med fordel bruges af sports- udøvere f.eks. golfspillere.

Sidst opdateret: 02.05.2018