Viborg Atletik og Motion - Viborg Trail Runners

Løb

Foreningens navn

Viborg Atletik & Motion - Viborg Trail Runners

Adresse

Viborg Atletik & Motion
Vinkelvej 32, 8800 Viborg

Kontaktoplysninger

info@viborgam.dk

Hjemmeside / sociale medier

https://www.facebook.com/ViborgTrailRunners/

Hvad kan vi tilbyde i vores forening:

“Viborg Trail Runners” er løbeklubben for dem, der elsker at opholde sig i naturen, der ønsker at blive bedre til at løbe i naturen, og/eller ønsker godt socialt samvær; vi tilbyder det hele.
Visionen med Viborg Trail Runners er, at få flere til at være aktive i, og opleve naturen igennem løb. Midtjylland, især Viborg kommune, har så meget enestående natur, hvor løb er en fantastisk måde at opleve denne igennem. Viborg Trail Runners er en selvstændig afdeling med afsæt hos Viborg Atletik & Motion (http://www.viborgam.dk).

Viborg Trail Runners er for ALLE, og vi tilbyder én fast ugentlig træning med uddannede trail-løbetrænere. Ønsker du at løbe med os? Så duk op onsdag aften kl 19:30 ved Viborg Atletik & Motions klubhus (Vinkelvej 32) og vær med, eller kontakt os for yderligere information.

Der vil altid være et bestemt formål med dagens træning, som vil blive offentlig gjort før trænings start. Typisk vil fokus være på én af følgende: tekniktræning (fx op- eller nedløb), tempo-/intervaltræning, kombinationstræning (blanding af løb og styrkeøvelser), eller rolig hyggetur. Alle kan være med, og de enkelte elementer af træningen skaleres således det passer til den enkelte løber.

Som betalende medlem (indmelding igennem http://viborgam.dk) får du særlige fordele, der blandt andet omfatter adgang til lukket Facebook gruppe, hvor du kan få mere information om træning, trailløb osv., særlige rabataftaler, mulighed for at købe unikt trail-løbetøj med Viborg Trail Runners logo, deltage i flere årlige heldagsturer til unikke områder i Danmark (på sigt også flerdags ture til udland), tilskud til udvalgte trailløb i Danmark, og endelig, mulighed for at deltage i DM Trail (kræver DAF licens, hvilket Viborg AM har).

Viborg Trail Runners består af en gruppe passionerede trailløbere, hvor der er plads til alle; unge, gamle, motionister og eliten, da vi alle har samme passion, nemlig, løb på små snørklede stier i den danske natur.

 

Sidst opdateret: 31.08.2018