Viborg Klatreklub

Klatring

Foreningens navn

Viborg Klatreklub

Adresse

Gymnastik og Idrætshøjskolen
Vinkelvej 32, 8800 Viborg

Kontaktoplysninger

florianra@hotmail.com
viborgklatreklub@hotmail.com

Hjemmeside / sociale medier

http://viborgklatreklub.dk

Hvad kan vi tilbyde i vores forening:

Foreningens formål er at dyrke klatring, og med udgangspunkt i fællesskabet og det sociale liv i klubben, at udbrede kendskabet til samt fremme interessen for klatring. Foreningen har base i Viborg og vi bruger Gymnastik- og Idrætshøjskolens klatrevægge til aktiviteterne for klubbens medlemmer. I Viborg klatreklub skal der være plads til at den enkelte kan udvikle sin klatring både på det fysiske, tekniske og mentale plan. I foreningen har vi derfor valgt at en udskiftning af ruter og problemer er vigtig.

Viborg klatreklub prioriterer sociale arrangementer højt. Klubben arrangerer forskellige turer og arrangementer i løbet af sæsonen samt afvikler diverse kursus og holdtræning. Det er vigtig at både ny og gamle medlemmer føler sig velkomne. 

Adressen er:
Gymnastik- og Idrætshøjskolen Viborg
Vinkelvej 32
8800 Viborg

Samlet vil Bjerget udenfor, klatrevæggen og bouldervæg indenfor give de klatreinteresserede helt unikke muligheder i et klatrecenter, som ikke findes magen til i Danmark.

Viborg klatreklub er medlem af DKlaF 's gæsteklatringsordning.

Der er mulighed for at komme og prøve væggen den sidste søndag i hver måned kl. 13 for 50 kr. Det er helt uforpligtende.

 

Sidst opdateret: 18.04.2018