Viborg MTB

MTB

Foreningens navn

Viborg MTB

Adresse

Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg
Vinkelvej 32, 8800 Viborg

Kontaktoplysninger

Jens Andersen
Mail: jenscycling@gmail.com
M. 60132022

Hjemmeside / sociale medier

http://www.viborgmtb.dk
Facebook: Viborg MTB

Hvad kan vi tilbyde i vores forening:

Hvem er vi:

Viborg MTB er primært en mountainbike klub. Vi er en seriøs elitecykelklub med rødder helt tilbage til 1936. Vi træner seriøst, og vores formål, er at få så mange af vore ryttere ud at køre løb på højt plan. Men vi vil gerne understrege, at der er plads til ALLE, da vi også vægter det sociale højt. Så der er også mulighed for god træning til dig, som gerne vil være seriøs med træningen. Ud over træning og det sociale støtter vi VIBORG TRAIL ARENA ved at hjælpe med at bygge spor, men også økonomisk, da det er vigtigt at have nogle gode spor for sporten.

Hvor holder vi til:

Vi har klublokaler hos Gymnastik og Idrætshøjskolen Viborg, Vinkelvej 32. Her afholder vi klubaftner, møder og ikke mindst styrketræning i vintersæsonen. Vi har mindst hvert andet år en træningslejr i udlandet for vore medlemmer.

Træning:

Vi træner primært MTB, men har også landevej og cross på programmet, hvor alle er velkommen til at træne med. Vore trænere er alle uddannet hos Dansk Cykelunion og er meget seriøse. Vi træner hele året og har fast trænings dage tirsdage, torsdage, lørdage og søndage. Starten går fra vores klublokaler på Vinkelvej 32, dog ikke lørdage, (starter fra Roldstedcykler). Der er fast træner på tirsdage og torsdage, inkl. træningsprogram. I sommerhalvåret er træningstiderne: tirsdage og torsdage kl. 17.30 lørdage kl. 14.00 og søndage kl. 10.00

Børn og Unge (10-15 år)
Faste træningstider: tirsdage kl. 17:30 og lørdage kl. 09.30. Alle børne og ungdomsryttere (10-15 år) får ved indmeldelsen udleveret en sportstaske med et sæt komplet cykeltøj til hele året, (værdi ca. 3.000kr.). Der skal dog betales et depositum på 1.000 kr. som returneres når man bliver 16 år eller melder sig ud af klubben.

Løb:

Klubben afholder to MTB løbsserier om året:
Fyraftens MTB Cup: første tirsdag hver måned kl. 19:00 i april, maj, juni, august og september.
Night Ride Cup: første tirsdag hver måned kl. 19:00 i november, december, januar, februar, marts. Ud over dette afholdes også MTB licensløb under DCU.

Medlemskab:

Vil du gerne være medlem af klubben skal du bare skrive en mail til klubbens formand:Jens Andersen: jenscycling@gmail.com M. 60132022 eller til klubbens kasserer: Ole Hylleberg: kassererviborgcycling@gmail.com M: 24858462 med følgende info: 0Navn og adresse. Post nr. og by, Mobilnummer og e-mail, Fødselsdato

 

Sidst opdateret: 02.05.2018